8 entry daha
  • kendisine acilen football manager serisinin her hangi bir oyunu gönderilip transfer nasıl yapılır, bossman nedir öğretilmesi gereken kulüp başkanı ya da yaşam formu.

    üstelik çok da ilerlemesine gerek yok oyunda, fm 2014te oyuna başlasın direkt keisuke honda'ya baksın takımla muhattap olmadan sözleşme imzalayabiliyor mu görsün sonra oyunu şikayet edip geri verip parasını temin edebilir belki oyun hatalı diye.

    ulan nerede cahil adam var türk futbolunun bir yerlerinde. yabancı sınırlaması olmasa sezon sonu serbest kalsa alınmayacak adamlar için milletin ağız kokusunu çekiyor büyük takımlar. kazara yabancı sınırı kalkar, ab oyuncuları serbest kalırsa napacak acaba bu adamlar çok merak ediyorum. kayseri, eskişehir, gençlerbirliği, bursa bilhassa. kayseri hak ettiğini bulacak gibi inşallah bu sene, darısı eskişehirin başına. hoca efendinin dediği allah onların evlerine ateşler salsın lafı çok uygun bu takımlara. daha 7-8 ay önce alper için galatasarayla anlaşıp bir gün sonra fenerbahçeye 250bin euro yüksek teklif verdi diye satan adamlar etikten bahsediyor. bu kadar komik olmayın kaç yaşlarında adamlarsınız. sözde değil gerçek manada da adam olun.
26 entry daha
hesabın var mı? giriş yap