7 entry daha
  • bir et sever olarak gidilmesini önereceğim lokanta.

    yakın zaman önce bir diğer etten iyi anlayan arkadaşımla beraber ziyaret edip lezzetlerinin tadına vardığımız lokanta. öncelikle bol porsiyonlar yerine küçük porsiyonlarla bol çeşit deneyip fikir sahibi olmak istedik.

    kastamonu pastırmasının methini duyduğumuz için önden onunla başladık. benim gibi pastırmaya mesafeli olan bir insana kendini yedirtmiş, arkadaşımdan 5 üzerinden 4 not aldı. devamında lokantanın meşhur kastamonu dönerini yedik. döneri memleketimin dönerini anımsatmakla beraber istanbulda yediğim en kaliteli döner. daha önce kuyruk yağı ihtiva eden döner yememiş arkadaşlar için belki biraz yağlı olabilir ama döner dediğin de yağlı olur be kardeşim. erzurum-pasinler'de dönerin en hasını yemiş olan benden 5 üzerinden 4 puan aldı. arkadaşım o lezzeti tatmadığından 5 puanını verdi.

    dönerden sonra küre mantısı geldi, açıkçası mantı yemek için tercik edeceğimi söyleyemem, çok daha lezzetlilerini yedim, puanım 3.

    kastamonu cacığını sevdim, eğşi artı bir lezzet sunmadı, tabi bunlar kötü oldukları anlamına gelmiyor, lezzetlilerdi.

    hesap olarak çok makul bir hesap ödedik, servis, ilgi alaka tam yerindeydi. kaliteli döner için gidilip tadılması tavsiye edilebilecek bir lokanta.
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap