108 entry daha
  • retrobulber nörit ile olan ilişkisinden dolayı içimde anasını avradını sikme hissiyatı uyandıran rahatsızlık.
    arkadaş, 3 seferdir 8 ayda bir aksatmadan sağ gözüm yamuluyor, hazırlıyorum çantamı lay lay lom bir şekilde gidiyorum acile, yatırtıyorum kendimi acile, yiyorum kortizonu pulse formatında rahatlayıp çıkıyorum.

    sıkıldım anasını satayım, günlerden cumartesi göz yine cortladı bir kaç gündür şak diye. şimdi sabah kalkacağım, çantamı hazırlayacağım, atlayıp motor biraz gezinip sağa sola uğrayacağım son gün hesabı. gece gideceğim hastaneye, acil doktoru karşıma random bir nörolog çıkaracak.
    neyiniz vardı diyecek, diyeceğim ki , sağ gözde görüş kaybı, bok gibi görüyorum, durumum retrobulber nörit, wep testinde göreceksiniz, boşuna kasmayın yapın skimsonik testlerinizi verin steroidimi. abla diyecek bilader doktor musun sen ne bu böyle ukala ukala.

    hayır diyeceğim, her gelişimde gereksiz teferruatlara girmek içimde tarifsiz bir şekilde ağzınızı skmek hissiyatı uyandırıyor. bir bilgisayar programcısı ve gözlerini hayati öneme haiz bir şekilde kullanan bir insan evladı olarak bu duruma zırt pırt düşmek beni dellendiriyor ve hırsımı şu anda sizden alıyorum.

    arkadaş, klinik izole sendrom şeklinde bir sürece sokuyorlar sizi belirti hafif ise. ne bir tedavi uyguluyorlar ne de teşhiz koyuyorlar.
    gel diyor 3 ayda bir , bakalım bir mr lara. ne askere gidebiliyorsun, ne askerliği çürütebiliyorsun. binbir stres ile giriyorsun heyete veriyorlar 1 senelik c bilmemne tecilini. evliysen, yiyince steroidi bir aydınlanıyorsun, karıyı boşuyorsun, bekar oluyorsun bu sefer durumun muallak diye tekrar bir hatun kişi ile ciddileşemiyorsun. bir anda uluslararası çalışan şirketini patlatıp canın bir üniversitede 657'ye tabir bir memur olmak istiyor. alamıyorsun hızını giriyorsunda kpss'ye stabilizasyon hususlarında endişelere kapılıp.

    ve bu ruhhali döngüsüne 3. kez girmem gerekecek yarın itibariyle.

    skimsonik prosedürleri takiben, ablalar ciğer filmini çekecek, hemoglobin(?) değerlerine bakacak, ertesi gün dayayacaklar 1000 mg kortizonu prednol adı altında 5 gece boyunca, bu esnada beyin , göz , servikal, torikal cart curt adları altında mr lar uçuşacak, kastırırlar ise bos adı altında omurilik sıvınızı almak isteyecekler, mide koruyucuları kalsiyum takviyeleri belirecek, kıçına başınıza sensörler bağlayıp bilimum isimler adı altında testler yapacaklar ki wep ve baep aklımda kalanlarının isimleri, daha sonra görüş alanı testi adı altında elinize josystick vari bir şey verip ışık gördüğünde tuşa bas diyecekler, o esnada siz 5. kez bu şeye girmenin ruhhaliyle acaba bu oyun tek jetonda bu sefer bitermi şeklinde takılacaksınız. sonra gelsin göz doktorları, versinler damlaları, başlasın göz ile ilgili şenlikler derken 1 hafta su gibi akacak ve salacaklar tekrar dünyaya pırıl pırıl, yine yeniden. ah be sözlük, çok kişisel oldu böylede ama kusura bakma , dünyanın anasını avradını canım nasıl sikmek istiyor şu döngüye tekrar girme anı belirince.

    neyse sözlük, sağ gözde %90 görüş kaybı + 2 biranında etkisi ile, imla kontrolu yapmadan direk salıyorum bu entry yi o dijital dünyana, ve de tanımımı şu şekilde genişletiyorum ;

    hangi seviyesinde olursanız olun, bir kere kapsamına girdiğinizde içinizde deli gibi bu dünyanın anasını avradını sikme hissiyatı uyandıran rahatsızlık.
526 entry daha
hesabın var mı? giriş yap