3 entry daha
  • hayvanlarin kisirlastirilmasi, asilanmasi, bakimi icin ayrilan fonu alan belediyelerin bu fonlarla ne yaptigini bilemiyoruz. seffaf belediyecilik yok. hicbir belediye web sitesinde veteriner islerine onemli yer ayirmiyor. bu belediyelere hayvanlari tecrit etme hakki verilmek isteniyor.

    hayvanlari kisirlastirma gorevini yerine getirmeyen belediyelerin tasari kanunlasirsa toplayacagi hayvanlara iyi bakacagina inaniyor musunuz? sokaklar, topraklar, hava, su sadece sehir yasaminda sadece insanin tekelinde olmamali. hayvanlar kisirlastirilsa, beslenme noktalari kurulsa ve sosyallesme sorunu olan hayvanlar rehabilite edilse insanlarin hayvanlarla bir alip veremedigi kalmayacak.

    bazi semtlerde sokak hayvanlarinin kicini kaldirip sizi kovalamak icin en ufak bir hamlede bulunmadigina sahit olmustur bir cogunuz. sizin mahalleniz neden boyle bir yer degil? muhtarliklar, okullar, belediyeler hayvan haklari konusunda hem cocuklara hem yetiskinlere yeterli bilgilendirmeyi yapiyor mu? basa donduk; gorevini yapmayan kurum ve kuruluslara bu hayvanlari nasil emanet edecegiz?
77 entry daha
hesabın var mı? giriş yap