51 entry daha
  • draft'in en büyük hayal kırıklıklarını ve draft'te seçilen oyuncular arasında beklenenin çok ötesinde performans gösteren oyuncuları şöyle sıralayabiliriz:

    en büyük hayal kırıklıkları

    1. marcus morris: houston'ın 14. sıra seçimiydi. bu gidişle sezonu toplamda 100 dakikanın altında süre alarak bitirecek.

    2. nolan smith: portland'ın 24 yaşındaki çaylak guardı bulduğu kısıtlı sürelerde kötü şut yüzdesiyle pek fazla umut vadetmedi.

    3. jimmer fredette : 10. sıra seçimi fredette maç başına 20 dakikaya yakın süre alıyor. sacramento'nun diğer çaylağı isaiah thomas'ın gölgesinde kaldı. sezonun en kötü çaylaklarından.

    4. jan vesely: wizards 6 numaradan seçmişti. en büyük hayalkırıklıklarından birini yarattı.

    5. enes kanter - derrick williams: 2011 nba draft'inin 2 ve 3 numaraları bu sezonu adeta pas geçtiler.

    en tatlı sürprizler

    1. isaiah thomas: bu minik adam rubio ve irving'in gölgesinde kalacak. bana göre en azından çaylaklar ilk beşini hakediyordu. draft'te 60. sıradan seçilmişti.

    2. lavoy allen: philedelphia'da çok kısıtlı süreler sahada yer almasına karşın çok verimliydi. 50. sıra seçimi olarak elinden geleni yaptı. geçmiş draftlerdeki 50. sıra seçimlerinin aksine nba'de tutunabileceğini düşünüyorum.

    3. josh harrellson: 47. sıra seçimiydi. knicks'de 3 maç ilk beş çıktı. maç başına 15 dakika süre alıyor ama sahada bulunduğu dakikaları etkili kullanıyor.

    4. jeremy tyler : 21 yaşındaki pivot israil, japonya derken sonunda nba'de. tyler'ın nba 2011 draftinde seçilmiş ve all star potansiyeli olan 3-5 oyuncudan biri olduğuna inanıyorum. 39. sırada seçilmesine karşın.

    5. kenneth faried: faried'den ilk tur seçimi olması dolayısıyla bu tarz dominant performanslar ve spektaküler smaçlar bekleniyordu. yine de beklentileri bir tık aştığı için ilk beşi fazlasıyla hakediyor.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap