7 entry daha
  • iddianame komedisinin devamı olan rapordur.

    aziz yıldırım ve birkaç kişi manisaspor-trabzonspor maçında teşvik primi faaliyetlerinde bulunmakla suçlanıyor. kenan yaralı'nın olayla ilgisini gösteren yeterli delil bulunamadığı, dolayısıyla manisaspor'a izafe edilebilecek bir fiil bulunmadığı belirtilmiş.

    allah kelamı kabul ettiğiniz iddianame ise öyle demiyordu. fenerbahçeli yöneticilerin hikmet karaman ile temasa geçerek söz konusu maç için teşvik primi vermek istedikleri, hikmet hocanın bunu kabul ettiği, daha sonra irtibata geçilen manisaspor başkanı kenan yaralı ile 500.000 dolar karşılığında anlaşma yapıldığı, bu anlaşma uyarınca paranın üçüncü bir şahıs tarafından kenan yaralı'nın banka hesabına gönderildiği, kenan yaralı'nın parayı aldığı fakat manisaspor'un maçı kaybetmesi üzerine paranın iadesinin talep edildiği ve 500.000 doların 4 adet çekle ve tamer yelkovan aracılığı ile aziz yıldırım'a iade edildiği iddia ediliyordu.

    parayı alan kenan yaralı nasıl oluyor da teşvik primi faaliyetinin dışında tutuluyor? futbolcuların bu olaylardan haberinin olmaması, maçın kaybedilmesi teşvik primi parası olduğu iddia edilen 500.000 doları aldığı söylenen kenan yaralı'yı temize mi çıkarıyor?

    iddianamenin bu maçla alakalı bölümü çelişkilerle * dolu zaten o ayrı konu.

    onlarca maçta şike ve teşvik primi vermekle suçluyorsunuz, telefonlar dinleniyor, otoban çıkışında araba durdurup bagajdaki para görüntüleniyor, stad etrafında telefonla konuşan adamlar görüntüleniyor fakat ne hikmetse bir kez olsun para alışverişinin net görüntüsü elde edilemiyor. dantel poşetleri, fenerium poşetleri servis ediliyor.
27 entry daha
hesabın var mı? giriş yap