5 entry daha
  • arkadaşınızla buluşmuşsunuz, yeni bir yer deneyelim diyorsunuz. yolda yürürken burayı görüyorsunuz, ne güzel yer, "seni seçtim pikaçu" diyor ve içeri giriyorsunuz. dekorasyonu gerçekten çok başarılı. bakıyorsunuz, bahçesi de var, oh oh pek ala deyip kuruluyorsunuz bir masaya.

    menüler geliyor, tüm yemeklerin detaylı açıklaması var. çok şeker. noodle istiyorsunuz, aynısından diyor arkadaşınız da. kısa bir süre içinde yemekler geliyor, menüdeki açıklama kısmında atlanmış bir detay ile, bol susamlı. arkadaşınız için bir sorun yok ama sizin alerjiniz var susama ve susamsızını getirmelerinin mümkün olup olmadığını soruyorsunuz. tabi, hiç sorun değil efendim ne demek diyorlar.

    kısa bir süre içerisinde yenisi geliyor. oley diyemeden görüntü ile yıkılıyorsunuz. yeni noodle'cık acı pul bibere bulanmış. arkadaşınızın yemeye devam ettiği ile yan yana koyuyorsunuz, ciddi bir renk farkı var ortada. yapılan terbiyesiliği görmezden gelip yemeye çalışıyorsunuz ama mümkün değil. baktığınızda bile gözleriniz yaşarıyor acıdan. neredeyse hiç dokunulmamış tabağınızı almak için garson geldiğinde oldukça laubali ve kinayeli bir şekilde "bir sorun yoktu umarım memnun kaldınız" diyor.

    mekan ne kadar güzel olursa olsun, yemekler ne kadar lezzetli olursa olsun bir mekanı pazarlayan oranın çalışanlarıdır. ortada klasik bir kapris değil ciddi bir sağlık sorunu varken ve böyle saygısızca bir hareketi hak edecek ne yaptığını düşünmeden edemiyor insan.

    (bkz: daha da gelmem)
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap