5 entry daha
  • normaldir. normal olmayan sözlükte yaşanan panik havasıdır bana kalırsa. aynı zamanda bir ticari işletme olan ekşi sözlük savcılık kararı ile vermiştir ip'leri ve elindeki bilgileri. her zaman dediğim gibi adı sanı belli olmayan nikler arkasında normalde savunamayacağı şeyleri yazanlar için sorun oluşturabilir bu soruşturma. ama kalanlar için, yani reelde de bu fikirlerini rahatlıkla ifade edebilecekler için bir sorun yaratacağını düşünmüyorum. bu ülkede turan dursun diye bir büyük ateist de yetişmiştir, ve bu kişi rahat rahat

    haa bu belki bize normalde altına imza atamayacığın şeyleri sanal karakterler üzerinden yazmanın risklerini de bir miktar öğretir.

    not: konuyu sadece dine karşı yazılanlar bağlamında düşünmüyorum. burada niklerin ardından nefret kusan ne adamlar var.

    edit: dikkat çektiğim iki şey var: birincisi burası bir ticari işletme. birileri buradan para kazanıyor ve doğal olarak para kazandığı yerin yasalarına göre hareket etmek gibi de bir derdi var. ikincisi de her ne kadar yazılanların bir çoğuyla aynı fikirde olsam da bir şeyleri ifade etmenin binbir uslubu içerisinde nasıl olsa gizli saklıyız diye en beterlerini seçmenin de yaşanılan ülkede bir bedeli olduğu zaman zaman insan hatırlatılıyor.
22 entry daha
hesabın var mı? giriş yap