• nişantaşı ve şaşkınbakkal 'da şubeleri bulunan kaliteli, şık ve ultra hijyenik el ayak bakım merkezi. özellikle kullanılan malzemelerin yeterince hijyenik olduğundan emin olamadığı için manikür pedikür yaptıramayanlar için hayat kurtarıcı.

    mekanı o kadar şık dekore etmişler ki kuaför salonlarında ayaklarını içi sıvı sabun dolu plastik leğenlere sokmaya alışmış olan ben, içeri girince hafif bir şok yaşadım. siyah kadifeden geniş koltuklara kuruluyorsunuz, ayaklarınızı yine siyah şık porselen içi çiçekler ve aromatik esanslarla doldurulmuş minik bir küvete uzatıyorsunuz. çalışanları da cana yakın ve işini biliyor. ilk kez elim ayağım kan revan içinde kalmadan manikürümü ve pedikürümü yaptırdım. kullandıkları törpü, pens ve makasları dişçilerin aletlerini dezenfekte eden sterilizasyon cihazlarında temizleyip her müşteri için tek tek poşetliyorlarmış, benim gibi hijyen takıntılı biri için en önemli ayrıntı buydu. uzun zamandır bitse de kurtulsam demediğim, zevkli bir manikür pedikür seansı oldu. dezenfekte edilip edilmediği belli bile olmayan aletlerle plastik leğenlerde amatörce yapılan el ayak bakımına ve dandik salonlara tercih edilecek süper bir merkez olmuş. ayrıca sadece el ayak bakımı değil, cilt bakımı, kavitasyon gibi kadınların pek sevdiği hizmetleri de varmış. merak edenler için link:

    http://www.thenailjob.com/

    hele orada bölgesel inceltme, selülit tedavisinde kullanılan bir alet keşfettim ki o ayrı bir entry konusu olur. (bkz: lipo star)
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap