5 entry daha
  • 2009'un son baharında birlikte yapmış olduğumuz bir italya gezinde yaptıkları ile beni yine kıllandırmış olduğu durumdu..

    yine aylardan kasım, sanki sende kaldı bir yarım. her nefesim her anım, sanadır canım..

    roma'dayız. ''hadi emrecim vatikan'a gidelim, gezelim görelim '' diye öneride bulunduğumda gayet sakin olan kendisi birden sert bir tonla '' hayır ! olmaz '' tepkisini vermişti. bu hıncal davranışına karşılık vermedim. akşam olmuştu, can sıkıntısı hat safada ve biz mal gibi geziyoruz. ''emre o zaman sistine şapeline gidelim panpa ? çok güzel bir yer, papalık seçimleri orda oluyor biliyor musun ? michelangelo'nun freskleri ile meşhur'' dedim lakin yine rededildim

    kıllanıyordum durumdan gittikçe. neden gelmiyordu o kadar ısrarlarıma rağmen ? nerden geliyordu bu hristiyanlık nefreti. bende müslümandım ama amacım gezmek, görmek..

    akşam oldu, ceplerimiz yine kaynağını halen bilemediğim paralar ile dolu. '' bu gece çapkınlık yapalım mı lan bnaky ;) '' diye sordu, onayladım.. ama ''rahibe zikmek istyiorum ben dedi !''

    kalakalmıştım.. neden özellikle rahibe ? hem mümkün değildi, evet. mümkün olmayacağını söyledim, kendisini bir saat otel odasında beklememi söyledi bendeen 20 bin dolar isterken.. ama vardı, evet onun cebinde yanılmıyorsam 45 bin dolara yakın para vardı.. ne yapacaktı bu kadar parayı ?

    söylediği gibi 1 saat sonra geldi yanında iki tane rahibe kıyafetli kadınlarla..

    - al işte sana rahibe ! hani mümkün değildi ?
    + bütün paraları bunlara mı verdin emre ?
    - evet, evet !!!! diye bağırıyordu zevkle..

    + olm o kadar parayı bana verseydin burdan türkiyeye kadar sana götümü siktirirdim lan ! dedim, şaka yaptığımı anlayıp gülümsedi.

    grup halindeyiz, saçma saçma sözler çıkıyor ağzından.. sevişirken partnerine şiddet uyguluyor, ara sıra türkçe küfürler ediyor ama ben o an başka işlerle uğraştığım için dikkat vermiyorum kendisine..

    benim işim bitmiş, emrenin o saçma hareketlerini izliyordum.. ve ağzından tüylerimi diken diken eden o söz çıktı...

    ''ghayat assa adah ! ghayat assa adah ! ghayat assa adah.... ''

    tekrarlıyordu sürekli. o terkarladıkça nem acı çekiyordum. bir şey diyemiyordum, nesin olm sen götveren diye soramıyordum. kendi odama geçip uyumayı seçtim. sabah tek kelime etmeden ülkemize döndük..
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap