4 entry daha
  • --- spoiler ---

    bir filmde kurgu olmadan sonuç nasıl olur çok iyi gösteren film. post apocalyptic olsun çamurdan olsun diyen ben bile zor dayandım filmi bitirmek için. la anladık i am legend'dan hallice bir fikirden odak alarak çıktınız yola. terkedilmiş sokaklar ve bomboş bir şehir, hadi bunu birde gizemli bir şekilde değiştirelim sıkılmıştır insanlar virüsten ottan falan diye tamam da la bir filmde hiç mi kurgu olmaz, hani anlattığı hiç mi bir metni olmaz. filmdeki klişelere klişe demek bile klişeye hakaret olur artık nasıl oluyorsa * mantık hatası desen zaten bir ton var. birde black smoke vari gölgelerin içine fısır fısır i am exist diye tekrarlamalar. ulan valla hayden christensen'den soğudum. birader gençsin yeteneklisin star warst'ta, awake'te falan umutlandık senden, bu herifte iş var diye ama afedersin ben senin ajansınında, menejerininde içine edeyim insan hiç mi önüne gelen senaryoyu okumaz.
    ha birde filmin içine daha kalıbına bakmadan rosemary's baby göndermesi koymuşlar. sonunda rick grimes'in atlantaya atın sırtında girişi vari the walking dead çakması bir sekans koymuşlar falan filan.
    bu arada post apocalyptic hastası biri olarak diyebilirim ki 2012 uyduruk filminden bile daha fazla zevk aldım şu filme nazaran. hiç bulaşmayın şu filme açın cloverfield, the host, i am legend falan tekrar izleyin. bir bu birde skyline var bu yıl çıkan bir başka rezalet. skyline daha da berbat.
    bu arada filmin yönetmeni brad anderson christian bale'in the machinist filminin yanında boardwalk empire'dan the wire'a fringe'den treme'ye kadar bir çok başarılı dizinin bazı bölümlerini yönetmiş ve anlaşılan hbo ile arasıda iyi ama birader ne bu film allah aşkına. hiç güzel durmuyor diğer yapımların yanında.

    --- spoiler ---
36 entry daha
hesabın var mı? giriş yap