5 entry daha
  • şu şehir fırsatı, bilmemne fon, bilmemne pon tarzı e-postalarla gelen fırsatlarda en çok dikkatimi çeken ürünlerden biri de bu brezilya fönü.

    ilk başlarda göt kaldırma, meme liftingi, göbek eritme daha çok dikkatimi çekiyordu ama brezilya fönü bunun önüne geçti açıkçası. sürekli bir "caddede brezilya fönü şu fiyata ama bizim fırsatımızla %86 indirimle şu fiyata" diye mesajlar geliyor. hayır zaten bir hizmet %86 indirimle satılabiliyorsa ne diye o kadar sikiyorlar insanı anlayamıyorum da 700 liraya yapılan bir saç uygulaması nasıl bir şeydir aklım almıyor.

    bir de baktım ne oluyor diye? neden brezilya fönü diye. hiç araştırmadan, kendi kendime edindiğim izlenim; bu latin kadınların, özellikle de gettolarda yaşayanların (biizm çingenelerin sarışınlık saplantısı gibi tıpkı) kendilerini daha bir farklı, daha bir çekici görmek için yaptırdıkları bir türev uygulama olduğu ve herpsinden önemlisi de sarışınlığa geçen siyahilerin saçları gibi gayet özgünlükten uzak ve ucuz göründüğü şeklinde.

    şahsen "kevaşe mod"unu aktive ettiğini düşünmekteyim. ancak brezilya fönü yaptırmış taş gibi, klas bir hatun görürsem bu fikrim de değişebilir tabii, bilemiyorum. kararsızım hala.
110 entry daha
hesabın var mı? giriş yap