646 entry daha
  • daniela cicarelli bunu brezilya'da kısa süreliğine de olsa yapmayı başarmıştı. milyarder, ispanyol sevgilisiyle plajda sere serpe sevişirken videosunun çekildiğini öğrenen ve bunun da youtube'da yayınlandığını gören manken, brezilya mahkemeleri aracılığıyla youtube'a dava açmıştı. dava sonucunda tüm brezilya'da bu videolardan dolayı youtube'a erişim engellenmiş ancak çok kısa bir süre, youtube'un girişimleri sonucu tekrar açılmıştı.

    işin bundan sonraki kısmı aslında streisand etkisine giriyor. brezilyalı mankenin görüntüleri, sonuçlanan dava gereği ilgili siteden silinince, sansürün daha da büyük bir çığ yarattığı internet ortamında videolar ayağa düştü. her video paylaşım sitesine koyulan skandal videodan sonra, cicarelli artık katıldığı televizyon programlarıyla değil, herkesin önündeki performansıyla anılmaya başlandı. gerçi bunun altında da bir popüler olma, bir gündeme gelme çabası olduğu aşikâr* ama yine de engellemenin ve karşı çıkmanın bir olayı asla gizleyemeyeceğini cümle aleme göstermiş oldu.

    hamiş; toplum içinde seks yapmak youtube'a erişimin engellenmesi için gerek ve şart kuralı yerine getirmez. bir devlet büyüğüne toplu içinde söverek gayet güzel eriştirilmeyebilirdi oysa. bu brezilyalılarda hiç akıl yok pirim.
188 entry daha
hesabın var mı? giriş yap