88 entry daha
  • kendisine yöneltebileceğim hiçbir eleştirim yok, hakkıdır. zira kendisini takip eden, popülerleştiren, kitabını alan ve reklamını yapan, etrafta "ayh puccanın kitabı çok güsseeell" diye gezinen bir mal sürüsü varsa ve verilen şey talep ettikleriyse, pucca para da kazanır, kendini mühim bir şahsiyet de sanar. bundan sonra karşımıza daha da fazla çıkacaktır zaten. kitabın ilk patlaması söndükten sonra atacağı ilk adım da marilyn monroe maskesi altından çıkıp kendi yüzüyle televizyon programı yapmak olacaktır, nah şuraya yazıyorum.

    eski sevgilileri hakkında saçma sapan yazılar yazarak şu noktaya gelebildiyse bu onun değil takipçilerinin ne kadar boş insanlar olduğunu gösterir. onun için puccayı öğretici, aydınlatıcı yazılar yerine bomboş yazılar yazdığı için suçlamak çok gereksiz. kızdan istenen bu, o da isteneni veriyor. satın alan memnun, kendi memnun, sistem içinde bu saçmalığı görüp haksız bulanlar rahatsız yalnızca, ki sanıyorum bunu değiştirmek için hiçbir şey yapamadığımız için bu rahatsızlığı da hakediyoruz.

    bugün pucca, yarın bir başkası yine hiçbir birikimi olmadan yaptığı bir işle parlatılacak, ün ve para kazandırılacak, bu uyuşturulma süreci insanlar bunu yediği sürece devam edecektir.
1292 entry daha
hesabın var mı? giriş yap