62 entry daha
  • konser hakkında sıcak sıcak, kısa kısa birkaç not;

    + konser tam vaktinde başladı! son zamanlarda istanbul'daki konserlerde böyle bir eğilim gözlemledim. hayırlı bir olay.
    + o davulcunun hareketler neydi öyle? gerçekten de çok enteresan çalıyor bateriyi. ama göze de kulağa da güzel geldiğini söyleyebilirim.
    + road to nowhere'i ronnie james dio'ya adadı ozzy abimiz. takdir ettik.
    + adam 62 yaşında, 107 dakika sahne aldı be! (tabii aradaki gitar sololarıyla filan beraber) ses güzel, performans güzel; bildiğimiz, beklediğimiz ozzy.
    + konser alanını daha kalabalık bekliyordum açıkçası. olmayan kalabalığın yanı sıra, seyirci biraz da ruhsuz gibiydi. "one more song" tezahüratını bile ozzy kendisi yaptırdı.
    + gitar solosu kısmında "zakk wylde" tezahüratı biraz daha kuvvetlense ve sahnedekilerin kulağına gitse, konseri bırakıp gideceklerdi. ayıp mı oldu ne..?
    + ozzy bunadı mı, hep böyle miydi? konser boyunca "you're great", "number one", "god bless you", "we love you", "i can't hear you", "i still can't fucking hear you" laflarını tekrar tekrar, ve tekrar kullandı. tamam, seyirciyi coşturuyorsun filan da "god bless you" nedir arkadaş..
    (deja vu uyardı: hep böyleymiş ozzy. en yenisi "i can't hear you" imiş, ki o da 20-30 senelik varmış. ver gazı dinleyiciye)

    özetle; güzel konser oldu. efsaneydi diyemem ama, gittiğime pişman olmadığım konserlerden bir tane oldu kesinlikle. bir de no more tears olaydı dadından yenmezdi. benim bu konuda söylemek istediklerim bu kadar.
47 entry daha
hesabın var mı? giriş yap