85 entry daha
  • hakkında bir sürü "fenerbahçe'nin içinde bulunduğu konum itibariyle" geyiğinin döndüğü maç.

    merak ettim düşündüm neymiş fenerbahçe'nin içinde bulunduğu konum diye.

    ligde içeride oynadığı 2 maçta 8 gol atmış buna karşın oynadığı 2 deplasmandan da puan alamamış.

    puan alamadığı deplasmanlardan biri şampiyonluk yolundaki en önemli rakiplerinden biri.

    bir diğeri de 3 büyük rakibi bi kenara bırakırsak ligin en zorlu deplasmanı hangisi diye sorsalar direkt adını vereceğim kayseri'ye karşı. sizi bilmem ama ben kayseri'nin, bursa'dan da ankara deplasmanlarından da daha zor olduğunu düşünüyorum. fenerbahçe özelinde düşünecek olursak olimpiyat stadı ve yılmaz vural faktörleriyle kayseri'nin ardına belediye ve kasımpaşa'yı yazarım. bursa ve diğerleri daha sonra gelir.

    yani mutlaka kazanması gereken 2 maçı da kazanmış bi fenerbahçe var. kaybettiği trabzon maçına kayıp olarak bakmıyorum. kayseri'den hedeflenmesi gereken puanın da 1 puan olması gerektiğini o maç öncesinde yazmıştım.

    beşiktaş'ın içeride kaybettiği belediye maçının fenerbahçe'nin, 2 deplasmandan 0 puanla dönmesinden daha büyük kayıp olduğunu düşünüyorum.

    kayseri maçında oynanan şuursuz futbol ve takımın bu sezon taraftarın önünde oynadığı hiç bir maçı kazanamaması fenerbahçe için düşündürücü olsa bile beşiktaş'ta öyle ahım şahım top oynamıyor. ayrıca başıma bir iş gelmeyecekse tam bir toplama takım bence.

    ligin başı olması sebebiyle koltuğuma yaslanarak son derece rahat izleyeceğim bu maçın yazısını adettendir diyerek skorla tahminiyle bitireyim: 2-0 fener alır diyorum.
346 entry daha
hesabın var mı? giriş yap