59 entry daha
  • teknik - taktik konuşmanın manasız olduğu maç. koskoca izmir'in tek takımına bir tarla layık görülmüş. futbol oynamanın imkanı yokken bir de üstüne bülent uygun takımı gelince ortaya keçiboynuzu gibi bir maç çıktı. önemli olan kazanmaktı kayseri ve trabzon'un kaybettiği haftada. yarın da mutlaka bir kaybeden olacağına göre alınan 3 puanın ne kadar önemli olduğunu anlayabilirsiniz.

    şu an yapılması gereken tek şey var o da cana'yı takıma monte etmek. nasıl bir cinlik yapılacak, kim yedek kalacak bilmiyorum ama cana'ya ihtiyacı var bu orta sahanın. girdiği 10 dakikada bu çok net görüldü. bu sorun ortadan kalkarsa galatasaray orta sahası rahatlayacaktır.

    sabri yoksa sağ bek serkan olur. bu maç çok net belli oldu. hatasız oynadı, ataklara katıldı. ali turan kanserini bitirecek tek adam serkan kadroda.

    ha bir de pino olacak. biraz daha sabır. aynı sabır misimovic için de geçerli. bu tarlada feriştahı gelse teknik oynayamazdı. öyle de oldu. hamalların maçıydı. onlardan birinin golüyle kazanıldı. gol yenilmedi.

    bunlar güzel şeyler. enseyi karartmamak lazım.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap