42 entry daha
  • eylemsizlik kararı alıp "uygulamayan" bir örgüte yönelik harekat düzenlemiş olduğu bazı beyinlere iyice çakılması gerekmektedir.

    9 teröristin öldürüldüğü harekat, jandarma karakolu'na roketatarla saldırıp zaiyat verdiremeyen teröristlere yönelik düzenlenen bir takip harekatıdır.

    imha edilen teröristlerin üzerinde 1 kanas keskin nişancı tüfeği, 1 m-16 piyade tüfeği, 8 kalaşnikof, 1 tabanca, 18 el bombası, 4 telsiz, 1 gece görüş gözlüğü, 1 dürbün ve bir torba içinde patlayıcı madde düzeneği ele geçirilmiştir ve teröristbaşı abdullah öcalan bu durumu meşru savunma hakkı olarak nitelemektedir.

    "pkk'nın yansıtma stratejisi" işte böyle bir şey. önce militanlarını cephanelikle donatıp karakola saldırt, elemanlar öldürülünce de "te-se-ke bizi öldürüyor, halbuki biz eylemsizdik heval" diye zırla.

    teröristbaşı beklenen açıklamayı yapmış konuyla ilgili... zaten adam hapiste mi kandil'de mi belli değil. "liderlik" açıklama yapsa da finolar gibi kuyruklarımızı sallasak diyen önderi abdullah öcalan kitle herhalde bayağı mutlu omuştur.
81 entry daha
hesabın var mı? giriş yap