33 entry daha
  • insan bu tip başlıkların altına yazılan bazı şeyleri gördükçe gerzekliğin sınırı olmadığını bir kez daha anlıyor hakikaten.

    türk ordusu, türk askeri dedikçe birileri, gerzeklerin kafasında hemen tamamen ari türk ırkından oluşan, kürtlerden ve diğer kökenlilerden arındırılmış, tamamen gizlilik içinde hareket eden ve hatta her katılanın gizlilik sözleşmesi imzaladığı bir ordu hayali oluşuyor anladığım kadarıyla. ulan bu türk ordusu dediğin şey zamanı gelince senden benden oluşan bir şey. bunun içinde türkü de var, kürdü de var, arabı da var.

    ne oluyor yani, o orduda askerliğe başlayan kürt kökenli gençler yapılan büyünün etkisiyle türkleşip, kürt kökenlilerin köyünde bebekleri ateşe atıp, askerlik bittikten sonra da büyünün etkisinden kurtulup hafızaları mı siliniyor, nasıl oluyor? yoksa güneydoğuda sadece türk kökenliler mi görev yapıyor? operasyona giderken nüfus kağıdı kontrolu yapıp bir de kurana el bastırıp sadece türk kökenlileri mi alıyorlar falan? hasta mısınız olm siz, kafanız bu kadar mı az çalışıyor?

    o kadar şehit haberi geliyor, hiç mi görmüyorsunuz doğulu veya güneydoğulu şehitleri? böyle bir olay olsa, sırf kökeninden ötürü bu şekilde insanlara zulüm yapılsa ki ateşe bebek atmaktan falan bahsediyorsun sen ulan, köken möken de dinlemez ama, hadi biri ikisi konuşmadı hiç kimse mi konuşmaz, ihbar etmez, savcılığa, gitmez hadi bütün medyayı hepsini geçtim taraf gazetesine gitmez!!! hasta mısınız olm siz, kafanız bu kadar mı az çalışıyor?

    biri der o bebeğin annesi bizzat gözümün içine bakarak anlattı, öbürü çok var böyle annelerine sorun der der der. kim o gözünün içine bakan anne, nerede kardeşim bu anneler, çıkarın medyaya, verin ismini cismini savcılara, bak en tepedeki generaller bile yargılanıyor, olduğunu iddia ettin vahşeti yapan kıçı kırık tim komutanını mı yargılayamayacaklar? yahu insaf, bırak bebeğini ateşe atmayı, açın gazetelere bakın, bebeğinin koluna doktor yanlış iğne yapsa ortalığı ayağa kaldırırı bizim millet; daha bir iki gün önce bu tip bir nedenden şanlıurfa'da doktoru linç etmeye kalkmadılar mı? hasta mısınız olm siz, kafanız bu kadar mı az çalışıyor?

    ancak gerzeklerin inanacağı haberlerdir. *
28 entry daha
hesabın var mı? giriş yap