14 entry daha
  • ntvspor'un altyazısına göre sabri sarıoğlu eskişehir'deymiş. rijkaard sakatlıktan yeni çıktı filan dinlemez, ali'yi keser umarım.

    eskişehir'in "sahada mümkün olduğunca futbol oynanmasın, en kötü berabere bitsin. arada top kapıp gol filan atarsam allah bereket versin" anlayışını geçebileceğimizi zannetmiyorum bu halimizle.

    bence eskişehir taraftarı artık rıza çalımbay'a ciddi anlamda tepki koymalı, protesto etmeli. eskişehir'de bursa şehri kadar hatta bana göre daha fazla potansiyel var her açıdan. ancak 2 senede bursaspor şampiyona evrilirken eskişehir halen "bozayım, oynatmamayım" anlayışıyla oynuyor. tek adım dahi atmadı ileriye. çünkü rıza çalımbay'ın aklında takımı oynatmaktan çok rakibi oynatmamak var. bülent uygun mı feyz alıyor bilemiyorum, ancak o şehir bu oyun tarzını haketmiyor.

    umarım yakın zamanda eskişehirspor'u çatır çatır top oynayan, maçı oynayarak domine eden bir takım olarak görürüz, bir galatasaraylı olarak samimi temennim bu.

    ha, benim açımdan bu maçın çok anlamı yok, kaybedilirse bence kamburlarımızdan kurtulmamız adına iyi bir adım daha olacak. şu anda tüm galatasaray taraftarı bu durumda zaten. kazansa buruk, kaybetse keza. ne hale geldik, inanamıyorum.
62 entry daha
hesabın var mı? giriş yap