19 entry daha
  • burada iki kriter cok onemlidir. birincisi bazi suserlerinde belirttigi gibi, olum tehlikesi, yani silahtir. bu bir bicak, sis, yere vurularak kirilmis bir bira sisesi, veya bir tabanca olabilir. ikincisi de halinizi anlayan ve sizi gercekten cok seven sevgilidir. ortamda ilki var ikincisi yoksa delicesine uzaklasiniz. ilki var ikincisi de varsa yine uzaklasiniz, belki biraz disinizi sikarak. diger stateler o anki ruh haline ve bunyedeki deli kuvvetine gore degisir. ama olasi bir karsilasma ihtimalinden kacamayacak, dislerinizi etinize gecirecek, delirmekle olmek arasinda bir yerde iseniz, yapilacak en mantikli hareket sudur. sevgiliyi biraz ortamdan uzaklastirip, ani bir hareketle tam da adamlarin ehuehue yavsagi nasil da korkuttuk gulusmelerinin arasinda aninden hisimla ortalarina dalin. ani hareketiniz ile onlari sasirtirsiniz. bir ikisi ayaga kalkacaktir, muhtemelen ilk lafi atan godoslar bunlardir. bu noktada soguk kanli olmaniz, agir hareket etmeniz ve kendinizden cok emin olmaniz ses tonunuzun nispeten biraz daha tok cikmasi hayatidir. bu ilk saskinlikta grubun ele basini belirleyip direkt gozunun icine bakip - o iki ayaga kalkan yavsagi siklemeyerek gerekirse arkanizda birakip racon kesin " yakisiyor mu birader delikanli adama? biz de bu mahallenin cocuguyuz biz de az haytalik yapmadik ama kimsenin karisina kizina yan bakmadik deyip hemen memleketlerini sorun. dogulu cikarlarsa biz de doguluyuz biz de yuz kizartici suc yoktur gibisinden azara verin.aynisini kuzeyli guneyli batili nereli iseler orasi icin de yapin, dogulu arkadaslar alinmasin, ben de doguluyum. sizin cesur olmaniz karsi tarafta taktir toplar. ama siniri asmayin, yanlis bir anlasilma oldu havasini yaratin. buyuk bir ihtimalle tipler eyvallah birader filan deyip olayi gecistireceklerdir. burada amac ben de sizdenin yanlis yaptiniz hissini yaratmaktir. zaten grubun laf atmasinin arkasindaki gercek budur. erisilemeyen otekine saldirmak. oteki olmadiginizi anlattiginiz noktada o 20 kisilik grubu ihtilal yapmaya bi goturebilirsiniz. sert hareketlerle hadi eyvallah gorusurus byes gibi karizmayi bitirici ifadeleri hic kullanmadan aniden oradan uzaklasin. o noktadan sonra kucuk bir win win durumu olusur her iki taraf icin. sevgilili sevgilisiz, uzun sacli kisa sacli, elinde gitarli gitarsiz, gunduz gece cok basima geldigi icin en makul taktik budur.

    tabi en guzeli boyle bir ortama hic dusmemektir. erkegin hasi, bu ortamda adamlari doven vs. degil, sevgiliyi hic boyle ortama sokmayandir. o yuzden erkek sevgili herseyden sorumludur.

    son not : erkek arkadaslarina israrla " caniiim, parmak arasi terlik alalim sanaaa.. ay cot tatliii!!!" diyen akli evvel ablalara soruyorum. o terliklerle mi koyacagiz bu elemanlarin suratina this is sparta tekmesini?
564 entry daha
hesabın var mı? giriş yap