302 entry daha
  • 17 ağustos 1999 tarihi bende depremden ziyade derin acılar bırakmıştır, bu acıyı ve izleri ömrüm boyunca unutmayacağım açıktır. yıkılmış binaların içersinden hayatlarını kaybedenleri çıkartırken yüzümde ve kalbimde oluşan acıyı hala içimden atamadım ve atamayacağımda. bu acıyla beraber yaşamak ne kadar acı bilinmez.

    fakat aradan 11 yıl geçmesine rağmen biz insanlık namına ne kazandık? hiçbirşey. hala denizlerimize dolgu yapılıp üstüne villalar, apartmanlar, evler yapılıyor mu? evet yapılıyor.

    deprem olmuş, binlerce hayatını kaybeden insanlar olduğu halde bazı orospu çocukları, müslüman bile diyemiyorum anasını siktiğimin evları başka illerden gelip hırsızlık yapmadı mı ? kurtarma çalışmalarında yardımda bulunacağım nidalarıyla yardıma koşan, fakat bulduğu cesetlerdeki altınları bilezikleri çalmadılar mı? çaldılar.

    herkez çadırlarda yatarken, evin erkekleri sabahlara kadar ellerinde sopalar silahlar mahallelerinde volta atmadı mı? hırsız ile karşılaşıldığı zaman tekme tokat sopalarla komaya sokulmadı mı? sokuldu.

    çevre illerden, dünya ülkelerinden binlerce ton erzak gönderildi mi? gönderildi. fakat bizim orospu çocuğu yöneticilerimiz bunları ne yaptı? yarısını dağıttı yarısını ise kendilerine aldı..

    bunca şeye ne gerek var ya.. biz ne kadar pis milletiz böyle. ulan o kadar acı yaşanmış millet evlerinin kaybettiklerinin derdinde ama orospu çocukları hırsızlık altınların peşinde. böyle insanları yüce rabbimiz kim bilir nasıl cezalandırır. cehennemin en alt katına mı yerleştirir orasını bilemeyiz.

    peki akıllandık mı ? en büyük soru budur. bana kalırsa akıllanmadık. hala denize dolgu yapıyoruz, siyasetçilerimiz hala üçkağıtçı, böyle bir olay tekrar gerçekleşse yeniden bu tür şeyleri yaşayacağız. hırsız avına çıkacağız.

    ben böyle şerefsizlerin adi insanların olduğu bir ülke istemiyorum yaa.
2636 entry daha
hesabın var mı? giriş yap