2 entry daha
  • insanlara insan oldukları için saygı göstermek lazım, koşulsuz kabul önceliğimiz. herkes cinsel tercih konusunda özgürdür. tamam de mi bunlar? bak hemfikiriz.

    ben de hep bu pencereden baktım olaya, fakat hiçbir zaman eşcinsel biriyle selamım sabahım olmadı. olmasını da istemiyorum. buna da saygı gösterilmeli. aşağılamak değil sadece yakın olmama isteği.

    lakin ekşi sözlük gibi sanal bir ortamda ben senin sıfatını görmediğimçün, ve bütün entrylerini okumadığımdan mütevellit cinsel tercihini kestiremeyebiliyorum. bu bir şekilde beni rahatsız ediyor. nasıl mı?

    kesinlikle ifşa etmek maksadım yok, erkek olduğunu sandığım bir sözlük yazarı, şahsıma, "çok sıcak boynuma doğru üflesene" içerikli bir mesaj yolladı, anlam veremedim ama bi karıştırdım entrylerini ve büyük ihtimalle (kendisinin bunu itiraf ettiğini söylemiyorum, benim yorumum) eşcinsel olduğu kanaatine vardım. hoşlanmadım bu durumdan.

    ekşi sözlük ve yahut sanal bir ortamda, eşcinsel olduğunu gizleyip, arkadaş ayağına yatarak bir insanın başka birine dozajı ne olursa olsun cinsel yakınlık göstermesi benim midemi bulandırdı. biraz daha dikkat etmeliyiz sankim.
33 entry daha
hesabın var mı? giriş yap