917 entry daha
  • gazete habertürkün genel yayın yönetmeni kişi.

    bu akşam didem yılmaz'ın sunduğu türkiye'nin nabzı programında hüseyin çelik tarafından tekzip edilen, açık açık yalanlanan heberlerin sorumlusu dürüst, çalışkan, zeki, çevik aynı zamanda ahlaklı gazeteci, televizyoncu, yazarcı. çelik basının güvensizliğinden konuya giriyor. diyor ki;

    habertürk ünlü sanatçıların bir kısmının referanduma hayır diyeceklerini yazdı. ben de çıkan haberdeki sanatçılardan bazılarını bizzat aradım ve sordum. onlar da bana kesinlikle böyle ifadelerinin olmadığını söyledi. behzat uygur, mehmet ali erbil, adnan şenses'le görüştüm kendileri evet ya da hayır demediklerini söylediler, hatta sevgili kardeşim mustafa sandal kendisinin amerikada çekimlerde olduğunu bu konuyla ilgili kimsenin fikrini sormadığını, konuyla ilgili kimseyle görüşmediğini söyledi. ama siz gazetenizde bu kişileri hayır cephesinde gösterdiniz."

    bu şok tekzip karşısında canlı yayında donup kalan sunucu didem yılmaz ilk başta bu sanatçıları dolaylı olarak kıvırmakla, inkarla, korkalıkla itham eden cümleler sarfetti, ciçek'in benden neden çekinsiler? ben amirleri değilim, patronları değilim, işverenleri değilim niçin yalan söylesinler demesi üzerine iyice köşeye sıkışan sunucu pası fatih altaylı'ya attı ve sayın altaylı'nın bu işin peşine düşeceğini belirterek konuyu daha fazla uzatmadan kapattı.

    keşke habertürkte haberin dibine akıllı bkz'la gg (good game) koysaymış. zira öyle oldu sanki...
10766 entry daha
hesabın var mı? giriş yap