4 entry daha
  • kimse kızmasın darılmasın ama üniversite mezunu insanlara bu ülkenin çöplerini kim temizleyecek diye soran olduğu sürece bu tespiti yapıp yüzyılın tespitini yapmış gibi dolanan çok olur. zaten bu laf da başbakana yüklenmemeli , her fırsatta söylenen top 10 klişelerde yer alan bir laftır. sallandıracaksın 2 tane bak bir daha yapıyorlar mı , adamlar yapmış klişlerinden sonra işsizlik yok iş beğenmiyorlar klişesi gelir. burada olduğu üzere her yerde de destekçisi çıkar.

    6 yaşından 22 yaşına kadar eğitim alıp en kötü ihtimalle lisans mezunu olacaksın ve sana çöpleri temizlemiyorsun , çiftçi olmuyorsun diye çemkiren çıkacak. neymiş masabaşı iş istemişsin breh breh breh.

    ayrıca çöpçü olabilmek için de belediyeden sağlam arka lazım ona da uyandırmak isterim. konuşan arkadaşlar sanki çöpçü , işçi kadroları bomboş duruyor da sadece üniversite mezunları masabaşı iş bakıyor gibi uzaylı tespiti yapmadan önce söz ettikleri kurumlara bir göz atsın.

    edit : şimdi yaşadığı ülkeyi ve yaşam koşullarını anlama konusunda davul kime lazım bilemiyorum . bu ülkede işsizliğin olup olmadığını gözlemleyemeyen , iş bulanın hangi şartlarda çalıştığını bilemeyen ben değilim ki davulla işim olsun. bana sivrisinek bile gerekmiyor zira 1 yıla yakın üniversite mezunu olarak iş aramış , bizde bedava çalış cvne yazarsın yanıtları almış bir insanım , tuzum kuru değil ki ülke gerçeklerini göremeyeyim. ama işsizlik yok diyen etrafa bakıp anlamıyorsa nefes tüketmemize de gerek yok.
559 entry daha
hesabın var mı? giriş yap