103 entry daha
  • özel hayatıyla gündeme gelen kadın. ben eskiden böyle şeylerle gündeme gelen birisinin artık insan içine çıkamayacağını düşünürdüm. ama bu zamana kadar gördüm ki ben çok saf düşünüyormuşum. berrak hanımda da bunun değişeceğini sanmıyorum.

    ulan sanki yalan söyledik ha. yalan mı anasını satayım özel hayatıyla gündeme geldiği. kadın şahan gökbakar'la görüntülenene kadar hakkında 110 tane yorum yapılmış. o görüntülendikten sonra ben bu satırları yazana kadar iki günde 116 tane yorum yapılmış. buradan bile belliyken daha neyin nesi şimdi bunu kınamak?

    insan içine çıkamaz dedik. evet normal bir kadın daha bir gün öncesine ayşe özyılmazel'le öpüşme resimleri çıkmış ve onun da öncesinde eski sevgilisi doğa rutkay'a ülkenin bütün ünlü kadınlarıyla birlikte olacağım diye mesaj atmış ve attığı bu mesaj da cümle magazin alemi tarafından bilinen bir adamla balkonda sevişirken yakalanacak magazinciler tarafından videosu çekilecek, ondan sonra da normal bir insan bu pozisyonda insan içine çıkamaz deyince ben suçlu olacağım he mi? yapma ya.

    ha gelgelelim özel hayatıymış bilmem neymiş. evet berrak hanımın özel hayatı beni hiç ilgilendirmez. ne halt ediyorsa eder, kimle birlikte olursa olur o kendi karar vereceği iştir.

    çok da fifi. ama bu kadar göz önünde özel hayatını yaşıyorsa ben de iki satır bir şeyler yazarım her türlü.
547 entry daha
hesabın var mı? giriş yap