2063 entry daha
  • söylemlerinin, yaptıklarının, vaat ettiklerinin sorgulanması güzel. ama keşke onu sorgulayanlar, kemal kılıçdaroğlu'nu sorgulamak için sordukları soruların yüzde birini recep tayyip erdoğan'ın söylemlerini, yaptıklarını veya yapmadıklarını sorgulayabilmek için de sorabilse.

    yani ortada öyle bir çelişki var ki, recep tayyip erdoğan bunlara böyle tekme tokat girişip dövse, ağızlarını burunlarını kırsa sorgulayamayan adamlar, kemal kılıçdaroğlu baş parmağını salladı, hımm yaptı, bunu nasıl yapar diye sorgulamaya başlıyor. sorgulasa gene iyi bir gürültü bir patırtı...

    şimdi de türban meselesi... adamlar 8 yıldır iktidarda. tek adım atmamışlar. onu sorgulamayan adamlar çıkmış kemal kılıçdaroğlu bu sorunu çözeriz deyince "nasıl çözecek anlatsın" falan demeye başladı. size bir şey söyleyeyim mi? akp gitsin bu sorun zaten otomatikman çözülür. sonuçta türbanı sorun haline getirip bu sayede günden değiştiren, oy koparmaya çalışan adamlar değil mi bunlar. yani bu işi kaşıyan, bu işi kullanan, bu işi çözmek yerine çözümsüz hale getirip kendilerine yontan adamlar değil mi bunlar. kısaca akp tasfiye edilince sorunun çözümü konusunda da büyük bir adım atılmış olacaktır... bilmem anlatabildim mi?
63524 entry daha
hesabın var mı? giriş yap