2060 entry daha
  • aslı gerçekten temiz ve iyi niyetli bir adam. ama siyasetci değil, olamaz.
    bunu söyleyince de yobazlıktan başlayarak, ak partililiğe kadar varan ithamlarla muhatap olmak son derece sıradan.

    bu adamcağız gerçekten iyi niyetli. ama ne yazık ki biryerlerden şu anda bizim göremediğimiz zılgıtları yiyince 180 derece dönüş yapıveriyor. bu durumu ortaya koyunca da dünyada görebildiğim en sağlam biat kültürünün neferleri tarafından "ama ama adam daha muhalefet, iktidarda değil ki, hem şu kadar senedir akp iktidarda asıl onlara söyleyin ühüü, bıdı bıdı" deniyor.

    ne yazık ki bu iyi yürekli adam kendini eritiyor.

    kendisinin değil ama başkanlığını yaptığı partinin biatçıları da bunu hem göremiyor hem de görmek, hatta duymak istemiyor.

    daha iktidara gelmeden pek çok konuda geri adım atan, söylediklerini yalanlayan, öyle demedim diyen birine kim güvenip de oy verir diye soruyorum. gerçek cevabı bu kadar net sorunun yanıtı "sanki öyle olsa oyunu verecek misin" oluyor. keşke öyle olsa, niye vermeyeyim. senin gibi parti yobazı değilim ki.

    bu ülkenin en büyük sorunu muhalafetsizliktir. yobazlığı, istemezükçülüğü, "topumu geri verin oynatmıyorum"culuğu muhalefet etmek sananlar da ikinci sorunudur. zira bu kadar köstek bir camia bu kadar oy almamalı, memlekete yazık...
63526 entry daha
hesabın var mı? giriş yap