2055 entry daha
  • - türban sorunu ile ilgili bir şey yapacak mısınız?
    - o sorunu çözeceğiz. herkes üniversitede okuyacak.
    - nasıl çözeceksiniz?
    - onu bize bırakın, çözeceğiz.

    ondan sonra da, her zamanki gibi geri vites:

    -ben türbanlılar üniversiteye girecek demedim ki!

    böyle siyaset olur mu? oluyor. bir parti başkanının "x sorununu nasıl çözeceksiniz?" sorusuna verdiği yanıt "bize bırakın, çözeriz" olabilir mi? böyle bir cevap olabilir mi? oluyor. bu parti başkanı açık seçik laf değiştirip sonra pişkince "ben öyle demedim kiee" diyebiliyor mu? diyebiliyor.

    nedeni çok basit, çünkü hiçbir şey fark etmiyor.

    kılıçdaroğlu tek bir somut şey söylemeden herşeye "çözeceğiz, yapacağız, biz gelince herşey şahane olacak" diye açıklamalarda bulunmaya devam edecek. "nasıl yapacaksın?" diye sorunca yine somut bir cevap alamayacaksınız. çok başı sıkışırsa da aynen bu şekil konuştuğunu inkar edecek.

    peki sonuç ne olacak? chp seçmeni yine oy vermeyecek mi kılıçdaroğlu'na? alternatif var mı? seçmenini kaybetme ihtimali olmayan bir adam niçin değişsin, niçin çaba göstersin? zaten iktidar ihtimali yok. ne kazanacak bir şeyi var, ne de kaybedecek.

    hem ne bekleniyor, ne umuluyor onu da anlamış değilim. baykal seks skandalı yüzünden istifa etti güzel kardeşim, değişimin sebebi bu. kendi iç dinamiklerinden kaynaklı bir değişim yok, kasetten kaynaklanıyor değişim! o da bir yere kadar olur, onunla idare edeceksin.

    ha, eğer kılıçdaroğlu ne söylerse söylesin oyunu gidip ona verecek olan adam kendisini sorgulamalıdır biraz, "ben niçin böyle yobazım?" diye. çünkü bunun adı yobazlıktır güzel kardeşim.
63532 entry daha
hesabın var mı? giriş yap