1147 entry daha
  • manowar'ın niye headliner olmadığı sorusuna accept'in muhteşem performansıyla cevap verdiği festivaldir. ben de accept'i ilk bu festivalde dinleyip hastası olanlardanım. bi de metalci geçinirim, nasıl olup da bu adamları daha önce dinlememişim hala bilmiyorum. accept pwnz.

    manowar dinledikten sonra siktir olup giden güruha teşekkürlerimi iletirim, zira muhtemelen hayko cepkin'i yuhalayan dingiller de aralarındaydı. accept'e de yamuk yapmaya kalksalar acımaz kafa göz dalardım.

    manowar da fena değildi ama gereksiz bir gaza gelme vardı kanaatimce. iyi hoş grup da big four ile aşık atabilecek bir grup da değil. zaten accept çok daha iyiydi şahsi kanaatime göre.

    kendini ortamın kralı sanan, kafalarına göre milletin bozuk paralarını gaspetmeye kalkan güvenlikçilere de sinir oldum. kaç kere tartıştığımı hatırlamıyorum. iki stereoid iğnesi yaptı diye bir taraflarının kalkması gerekmiyor. efendi olun.

    accept çok iyi grupmuş ama. sürekli aynı şeyi söylüyorum ama bu kadar sağlam trash metalci pek bulunmuyor.

    edit: accept'e trash metal demem bayağı infial yaratmış. konserde dinlediğim kadarıyla trash metal riffleri ve soloları içeren parçalar çaldılar. wikipedia'da ise speed metal olarak geçiyor. lafımın arkasındayım.
663 entry daha
hesabın var mı? giriş yap