1138 entry daha
  • c.tesi akşamı itibarıyla muhteşem bir manowar - accept gecesi yaşatan festival.

    şimdi allahı var ki bu gece accept için gitmiştim stada ama manowar süpürdü geçti herkesi. ilk geceyi bilmiyorum - rammştayn çok bayıldığım bir grup değildir, layne'siz alice olmaz, ve evet müzik söz konusu olduğunda gayet yaşlı ve muhafazakarım - ama yarın akşam bile manowar ve özellikle joey de maio'nun upuzuun türkçe monologu ayarında bir şov olacak mı merak ediyorum. en başta zaten tüm stad ile "manowar kills" diye bağırmak ayrı bir güzellikti, hail and kill ayrı bir güzellikti, dio'ya selam çakmaları ve heaven and hell müthiş bir güzellikti, açılıştaki manowar ayrı bir güzellikti.

    accept'e gelince; metal heart ile açılışı yapıp özellikle 80'lerde yeniyetmeliğini accept, judas ve iron maiden ile yaşayanları mest ettiler, kapanışı da balls to the wall (ve bir öncesinde hiç beklemediğim bir güzellik yapıp fast as a shark) ile yapıp birkez daha mest edip gittiler. yeni solist mark tornillo hiç sırıtmadı, gerçi udo'nun yerini hiç kimse tutamaz o ayrı. ama tahmin ediyorum stad genelinde manowar kadar şarkılarını bilen olmadığı için biraz daha gölgesinde kaldılar manowar'ın.

    stada giriş çıkış çok rahattı, bira ve yiyecek almak çok rahattı, görüş açısı numaralı tribünde son derece iyiydi. sonuçta çok iyi bir festival gecesi oldu c.tesi gecesi. umarım son gece de aynı güzellikte geçer.
672 entry daha
hesabın var mı? giriş yap