20 entry daha
  • 'kimdi yahu bu?' diyerek adına tıkladım ve kim olduğunu hatırlamamamın tamamen vücudumun savunma mekanizmasından kaynaklandığı kanaatine vardım. bu entry'yi yazar yazmaz tekrar unutmayı planlıyorum bu kişiyi.
    kendisi burnu düşse eğilip almayan insanlar şeklinde tanımladığımız bir gruba aitmiş bu yazıdan bu sonucu çıkarttım ben. bu gruptaki canlılarda görülen, insanları 'parası olan ve yaşamayı hakeden' ve 'parası olmayan ve kafası dalış tüpü olmadan suya gömülesiceler' olarak ikiye ayırma hastalığına yakalanmış. kocasını ve çocuğunu özleyen, kendi maddi şartlarıyla böyle bir tatile birlikte çıkmaları mümkün olamayacağından ailesinin de yanında olmasının ne de güzel olacağını dile getiren, böyle mekanları ailesinden ayrı gezdiği için bir yanı buruk kalmış bir insanı anlayamayacak kadar sadece kendi dünyasıyla ilgilenen biriymiş demek ki. ya da denize girmek istemek için illaki yüzme bilmek gerekmediğini düşünebilecek kadar.
    gerçi o kadar haksızlık etmemek lazım sibel hanım da bir an farketmiş ve belirtmiş zaten 'neden? nedeni basit. o da insan' diyerek. ama derinlerde bir yerde kendisini o insandan ne kadar yukarılarda gördüğü de çok belli. acaba hanife hanım'a gün içinde dinlenmesi, ihtiyaçlarını gidermesi, bir nefes alması için ayrılmış bir zaman var mıydı onu da çok merak ettim ben. gerçi gerek yok fakirler yorulmaz, çişleri gelmez, başları ağrımaz, bi şeyler içmek 'bir kahve / sigara molası vermek' gibi aktiviteler onlar için değildir. kim için üzüleceğimi bilemedim.
381 entry daha
hesabın var mı? giriş yap