3498 entry daha
  • senaristler gider ayak da olsa biraz daha detaylı düşünmeliler fikrimce.

    toplumun lüks ihtiyaçlarını sanal olarak karşılayarak reklam sektöründen çuvalla para götürüp, tarık akandan beridir -kenan'ı da saymazsak- onlarca yıl sonra ekranlarımıza ve genç kız odalarındaki posterlere taş gibi bir jön kazandırmış bu dizinin çok saçma açıkları, özensizlikleri var.

    bir kere onca para sarfediliyor, bihter beyaz dekolteli bluzuna reçel, adnan da kravatına kahve döküyorsa, oturup onları yıkacayacak halleri yok ekipteki kimsenin.
    yoksa o stilize ve de nuiw yuork aksanlı hanımlar, aslında birer çamaşırcı mı? bu kadar da ekonomik olmaya kalktığınıza inanmak istemiyorum.

    olayların akışını değiştirmek için çok gerçekdışı, sert manevralar yaptırıyorsunuz karakterlere.
    kapı dinlemeleri bile daha iyiydi. acemiceydi ama daha iyiydi.
    ne yani firdevsin yoluna güller döken amatör şair çetin, bi kızıyla arası hakkında ketum davranıp beyaz yalan söyledi diye mi vazgeçecek ikinci bahar aşkından?
    bu kadar mı kolay bu işler?
    firdevs de hırslı mırslı da ne geldiyse başına bu salak kızlarından geldi ha.

    bihteri iyice sapıttırdınız ve evet intihara meyilli hale geldi sonunda.
    deli deli kahkahalar, fırıl fırıl gözler. piç ettniz, maymun ettiniz kızı.
    itici olsun da onu seven seyirci kalıntısı bile kalmasın diye iyice saçmalattınız.
    tamam, suçlu anladık da niye behlül'e bu kadar yatırım yapılıyor, gözlerine her sahnede sıvı damlattırılıyor; acı pişmanlık kokan romantik itiraflarda bulundurtuyorsunuz?
    niye onu daha çok sevelim??
    neden onu affedelim?!
    bi kere kızı o ayarttı hatırlatırım önceki yazdıklarınızı.
    bu kadar da ayrımcılık olmaz ki canım!

    evet, bihter dizideki sınıf farkını en fazla tırnak içine alan şahsiyet ve aslında beni sırf bu sebeple birinci bölümden beridir illet ediyor; ama sırf onu bu kadar itici yapmaya bilinçli olarak gayret ettiğiniz için, gözümde şimdi daha mağdur.
    aldatan kadın ve erkeği konu alan bu dizide, ikisinin de yediği halt aynı hatta behlül'ünki bir kat daha feci olmasına rağmen; kahpe olarak gösterilen kadınken, neredeyse "erkek" behlül'ün beşirli sahnesinde attığı o şiirsel tirad, içimizdeki anaçlığı harekete geçirsin diye özenle hazırlanmış!

    herkese gıcık oluyorum, hepsi bir ayrı sinir. boynuzlu adnan, salak aşık nihal, kendini harcayarak gözümde hiç de iyi kalpli olmayan umutsuz lover beşir, sadakati sinirime dokunan o bahçıvan amca, ketumluktan ölen botokslu matmazel, mıy mıy peyker...
    bihteri geçti toplamda bu cümle dizi alemi kıllıkta. bravo yani!!
5946 entry daha
hesabın var mı? giriş yap