1361 entry daha
  • hakkını vermek gerekirse ekşi sözlük ile karşı karşı karşıya gelen insanlar arasında stratejik açıdan en doğrusunu yapıyor.

    "okumadığım sürece benim için yoklar." doğru bir söz.

    kendin hakkında hep güzel yazılmasına alışık olup da tersini görünce "yılansı fare çocuklar, gece fareleri, pitbull ruhlu, prezervatif dilli, problemli bunlar, ruh hastası. pislik çukurunun dibinde debelendiklerinin farkında dahi değillerdir" gibi ifadeler kullanmasındansa yok saymasi daha iyi.

    kendisine en azından bunun için teşekkür ediyorum, ha bu sitenin gereksiz olduğunu düşünüyorsa, herkesin aynı oldunu zannediyorsa yanılıyordur, bir aziz kedi bir thug love, bir gofret beyinden haberi yoksa buradaki insanı kendine hayran bırakan bazı yazıları hiç okumamışsa kendi kaybediyordur belki.

    sonuçta bu sitedeki birçok şeyden sitenin kendi yazarları da rahatsız. durmadan sözlügün nereye gittiği, sol frame'in hali, sadece yazilmak icin yazilan entryler tartışıyor. fikirler tartışıyor. bazılari tabii ki yanlış olacak.

    medyanın bile bir haberi buradan ögrenip ona göre haber yaptığı (bkz: #19259457) , her gece programında "sizin için sunu demisler" diyerek alıntı yapılan bir sitede yaziyoruz. sevenimiz kadar nefret edenimiz de olacak. sinirlenen ünlüler bence yanlış yapıyor. ama buna sinirlenen sözlükçülerin de en azından hıncal uluç kadar sakin olması gerekir.
3155 entry daha
hesabın var mı? giriş yap