1355 entry daha
  • ekşi sözlük'ün fatih altaylı ile ilgili olarak yayınlattığı tekzip yazısına yorumuyla (http://www.sabah.com.tr/…2010/06/09/bu_nasil_tekzip), algı bakımından, alelade bir ekşi sözlük yazarıyla bir farkı olmadığını göstermiştir.

    şimdiye kadar ekşi sözlük'te polemiğe girdiğim konularda gördüğüm kadarıyla alelade bir sözlük yazarı sizin yazınızda anlatmak istediğiniz şeyle ilgilenmez, yazıdan kendince savunma çıkarabileceği noktaları cımbızla seçer, sonra siz başka bir şey söylüyor olsanız da kendi istediği kısım üzerinden aklınca size eleştiri getirir.

    sayın uluç ne demiş bakalım: "yani, medyamız, yani hepimiz vahim durumdayız. bunun baş sorumlusu da bu ülkeye haber türk gibi çağdaş bir gazete kazandıran fatih altaylı öyle mi?.. hem de mahkeme onayıyla.."

    öyle değil sayın uluç. tekzip yazısında fatih altaylı için bu durumun baş sorumlusu falan denmiyor. "sorumlularından biri" deniyor. baş sorumluyu fatih altaylı ilan edip de, onun gibilerini savunan diğerlerini temize çıkarma niyeti yok yazıda. çünkü diğer gazetelerde olduğu gibi sizin gazetenizde de medyanın bugünkü durumundan sorumlu en az bir kişi olduğunu hepimiz biliyoruz.
3161 entry daha
hesabın var mı? giriş yap