81 entry daha
  • google'a erisimin engellenmesi konusunda beni ikileme dusuren dernek.

    simdi anlasıldıgı kadarıyla, yani haberler komple yalan degilse su var:

    google'a "kemalizmin karın agrısı" yazıp arattırmıs bu arkadaslar.. sonra sonuc olarak ataturk karsıtı bir site cıktıgı icin tumden google kapatılsın, neden bize boyle sonuclar veriyor demisler..

    e peki adama sorarlar; kemalizmin karın agrısı yazdıgın zaman sen suc islemis olmuyor musun kendi mantıgına gore? ataturk karsıtı bir is yapmıyor musun?

    hadi hepsini gectim.. "kemalizmin karın agrısı" yazınca nasıl bir sonuc bekliyordunuz acaba? ataturk'u oven, goklere cıkaran, sevgi sozcukleri ile dolu bir site mi verecekti size google?

    sen boyle arama yap, alenen de ki "ataturk karsıtı site arıyorum var mıdır hic elinizde?", sonra da senin istedigin sonucu verdi diye siteye dava ac..

    suna benziyor bu mantık, bu zihniyet:

    kutuphaneye gidip sevmediginiz bir dusunceye ait kitabı soruyorsunuz adama.. "sizde x kitabı/dergisi var mı?".. e adam sizin sevmediginizi bilemeyecek, yok demeyecek, "evet var" diyecek.. o nefret ettiginiz ogretinin/dusuncenin kitabının orada oldugunu bile bile soruyorsunuz ve "nasıl satarsın onu hayvan herif !!!" diye adama tekme tokat girisiyorsunuz..

    sorulan tek bir soru var ve sonucun ne olacagı belli, sen cıkıp baska hic bir ihtimali olmayan bir eylem yuzunden koskoca arsivin kapısına kilit vuruyorsun.. eh be..

    ataturkcu dusunce boyle bir sey olmamalı.. en azından benim ataturkcu dusuncem boyle degil..
115 entry daha
hesabın var mı? giriş yap