3938 entry daha
  • dünyanın neresinde bulunursa bulunsun, saat kaç olursa olsun, kiminle görüşüyor olursa olsun, kendi vatandaşlarının göz göre göre katledildiği peşpeşe gerçekleşmiş bu denli ciddi olaylardan (bkz: 31 mayıs 2010 gazze'ye yardım konvoyu saldırısı) (bkz: 31 mayıs 2010 iskenderun saldırısı) sonra çıkıp ilk olarak kendisinin konuşmasını beklediğim, boşa beklediğim başbakan. dünyanın hangi ülkesinde hangi başkan/başbakan bu tür bir trajediden sonra basının önüne çıkıp iki çift laf etmek için on iki saatten fazla bekler bilmiyorum.

    merak ediyorum, tayyip erdoğan bu süreçte davos'taki kasımpaşa şovdan başlayarak nasıl önemli bir rol oynadığının gerçekten farkında mıdır? günlerdir bu gemiyle ilgili yaşanan süreçte neler olabileceğini öngörmüş müdür?
    ve hepsinden sonra, başbakan gerçekten bu işin sorumluluğunu yüklenmeye hazır mıdır, ciddi bir stratejiye sahip midir? yoksa başında olduğu hükümetin son aylarda içinde bulunduğu sıkıntılı durumdan sıyrılıp milletin ağzına iki parmak bal çalabilmesi için "sürpriz" bir fırsat mı olacaktır bu durum? memleketin safı az mıdır?
69722 entry daha
hesabın var mı? giriş yap