1287 entry daha
  • hani filmlerde falan böyle masasında gözlüğünü takmış oturan/çalışan bir adamın yanına (müdür gibim) kapıyı çalarak elinde bir kağıt ile mahçup biri girer, adamın yanına yaklaşıp kağıdı verir. o kağıtta da belki veren için çok önemli şeyler yazmakta, hayati önem taşımaktayken, masadaki adam kağıda şöyle 2 sn bakar, hmm evet der ve kağıdı bir yere bıraktıktan sonra karşısındakine doğru "ne istiyorsun bilader?" bakışı atar. o derece umursamaz davranır.

    benim de yılmaz özdil bakış açım masadaki oturan adam bakış açısıdır. arada sözlükte sol frame'de görünce kendisi aklıma geliyor, bakiim nolmuş diyorum, muhtemelen de yazdığı yazı copy paste ile burada oluyor, yazısına göz gezdiriyorum "öeeeh" diyip hayatıma devam ediyorum.

    gurbetteki türk vatandaşları hamaslı gibi olmuş he mi? bizim birkaç türk gemiden çaktırmadan inip haberimiz olmadan kudüse intihar saldırısı mı gerçekleştirdi? basın, türk vatandaşları bildiğin katledildi diye ortalığı ayağa kaldırdı, sivil diye ölenler, bunu yapan bir "devlet" diye...

    şaka
    mısın?

    tanım: köşe yazarlığı yapıp para kazanan bir adam.

    peşin edit: işbu yazının tamamını eleştirmeye kalksam çok süreceğinden dolayı tuttum kendimi.

    bu da zamanın ötesinden edit: sevgili suserler, bilmiyordum bu adamın fikirlerini bu derece benimseyebildiğinizi. belki ben anlamıyorum, yılmaz özdil benim için zamanın ötesindedir. zevk ve renk meselesi demekki.
6790 entry daha
hesabın var mı? giriş yap