1283 entry daha
  • türkiye gazze için dünyayı ayağa kaldırarak hamaslı olduğunu ilan etti demiş. evet hamaslıyım aklı evvel kardeşim. eğer insani bir amaç uğruna çalışan bir masum öldü diye dünyayı ayağa kaldırınca terörist damgası yiyeceksem, katiller amacına ulaşmış, mazlumlar sindirilmiş demektir. sen de bunu meşrulaştıran bir yazı yazarak çok muhteşem bir tespit yaptığını sanıyorsun ve bu mal bulmuş dingiller de yine alkışlıyor seni.

    ayrıca merak etme. eğer türkiye'de musevilere yönelik böyle bir operasyon olursa bu memleketin evladı en azılı eşkinaz kesilir. ama anlayamazsın sen bunu. ne sen anlarsın ne de ülkü birliği ettiğin o kendini bilmez bir avuç dengesiz. bilmem kaç km uzaktaki adamlar için niye üzülüyoruz yahu demeye devam edin siz. el ele verin uluyarak koklayın birbirinizi.

    arabı, acemi sikeyim, hepsini geçtim. zaten arkamızdan vurdular dünya savaşında, müstehak (!) hepsine*. insanlığı falan da attım bir kenara, ama ölenler senin vatandaşın. milliyet, vatan diye yırtınıyorsun madem, hiç mi onuru kalmadı bu milletin? dinci olmaları mı seni bu kadar duyarsız yapıyor? musevi yurttaşın kendi okuluna büyük koruma önlemleriyle giriyor, vatandaş zarar verecek diye ödün kopuyor da, elin israillisi senin vatandaşını katledince hiç mi haysiyetine dokunmuyor? ulan yemin ediyorum sabır sınavımsınız, memleketten tiksinme nedenimsiniz.

    allah tüm zalimlerin ve onlara çanak tutan cahil andavalların belasını versin...

    bir yılmaz özdil yazısını ipleyip sinirden kudura kudura entry girdiğim için de kendimden utanıyorum. benim de belamı siz verin sevgili seri eski veren cancişlerim...

    * edep: yazar burada yılözdilgiller gibi konuşuyor. hadi haklısın böyle olsun anlamında. bak birazdan insanlığı da atacak kenara...
6794 entry daha
hesabın var mı? giriş yap