35 entry daha
  • leşker-i gaza gemilerle yolda leşker-i dua ise burada!

    evet buradayız ulan! belki binemedik o gemilere. hatta uğurlamaya bile gidemedik farklı şehirlerde olduğumuz için üzülerek. ama en azından filistin'den bir kardeşimiz geldiğinde pek çok şehri adım adım gezip bizi bilgilendirdiğinde onu dinlemek için o mekanda, o kardeşlerle beraberdik. o arkadaşımız bilmediğimiz şeyleri mi söyledi? yoo. mısır hakkında israil hakkında dayanaksız açıklamalarda mı bulundu? hayır. kimi kandırıyorsunuz siz? tamam "şşt... müslümanlar uyuyor!" diye gruplar bile var facebook'ta ama siz bizi ne sandınız!? sen orada kardeşlerimi öldürenlere destek olacaksın. ben de buradan sadece izleyeceğim öyle mi? belki elime silah alıp gidemiyorum, evet. hatta o mübarek gemileri uğurlamaya bile gidemiyorum (ne kadar isterdim sarayburnu'nda olmayı o kutlu günde... orada şehadet etmeyi...).

    ama siz başı boş sandınız herhalde müslüman kardeşlerimi!? biz varız evladım onların arkasında. ne çamur atarsanız atın, ne kadar boş konuşursanız konuşun. ne kadar gudik ithamlarla gelirseniz gelin; bu şerefli insanları lekeleyebileceğinizi sanıyorsanız aldanıyorsunuz!

    siz şimdi 'müslüman kardeşlerim' lafına da takarsınız. lübnan'da katledilen hristiyanlar olsaydı onlar içinde aynı duruşu gösterirdim. irlanda'da yavşak emperyalistler tarafından zulüm gören kardeşlerim içinde dimdik dururdum.

    haksızlık ne demek?
    haksızlığa uğrayan insanlara yardım etmek ne demek?
    zulme başkaldırmış olmaya çalışmak ne demek?
    nereden bileceksiniz?
    elinde coca cola, ayağında converse; ilan dağıtan çakma komünistler bile gazze'nin yanındayken sizin bu haliniz ne kadar acınası göremiyorsunuz.
    hoş, görmenizi de beklemiyoruz artık bundan sonra; alıştık. ama alışmış olmamız sizin saçma sapan hareketlerinize/hakaretlerinize göz yumacağımız anlamına gelmiyor!

    siz destek olmaktan ne anlarsınız?
    gözyaşı döktünüz mü tanımadığınız masum bir çocuk annesini, ablasını korumak için kurşun yeyince?
    zulüm ne demek? ne siz yaşadınız ne de ben yaşadım? peki ben yaşamadığım halde ne diye yardım etmeye çalışıyorum bu insanlara?

    hakan albayrak'ın şu şiirini değiştirip yüzünüze okusam sizi gidi israil dostları, eminim ki kimse karşı çıkmaz:

    geberin! başka ne diyebilirim?

    ey yazılarında zulme selam duran yavşaklar!
    zulme ortak olanlara tek bir cevabım var, hepiniz geberin!
    kanı kaynamayan kim varsa idam mangasına*
    parazitlere ölüm! parazitlere ölüm!

    *:burayı aynanın karşısında yüksek sesle okursanız ufak bir ihtimal farkına varırsınız belki...
174 entry daha
hesabın var mı? giriş yap