126 entry daha
  • açıkcası bize vermeyecekler arkadaş, nedenleri de şunlar şunlar diyenlerin nedenleriyle zerre ilgilenmiyorum, ramazan ayına denk geliyormuş, vay efendim türkiye kotaramazmış filan da falan da. doğrusunu söylemek gerekirse -sanırım- oy verecek o 12 kişinin türkiye' ye vermeyelim, ramazan' a denk geliyor, zaten yapamazlar ulen bunlar diyeceklerini sanmıyorum, erzik epey bi kulis çalışması yapmıştır, keza sanırım abdullah gül de gidiyordur bugün, gerçi bugünden evvel gerekli kulisler, gerekli kulağa fısıldamalar yapılmıştır oy verecek heyete, fransa ve italya' nın da yapmış olduğu gibi.

    sanırım turnuva öncesi sunulan raporlarımız da fena değilmiş, italya ve fransa' nın daha önce büyük turnuvalar düzenlemiş olması, euro 2016 için mevcut şartlarının bizimkilere kıyasla çok büyük üstünlüğünün olmaması nedeniyle türkiye' nin turnuva sahibi olmasına çok olmaz gözüyle de bakmıyorum. ya da ben çok toz pembe bakıyorum olaylara, ya da umutluyum, bilemedim, sadece adaylık sürecinden turnuva sahibi olarak çıkalım istiyorum, yaş gelecek 50' ye 60' a stad stad dolan, maç maç gez durumumuz pek olmayacak, hazır bu kadar yaklaşmışken, hazır raporlar olsun, mali destek olsun, kulis çalışmaları olsun, hepsi fena değilken bu turnuvayı alalım, bize verin ulen!!! diyorum. haa, vermezlerse '' hay amına koyayım arkadaş yaa '' derim, üzülürüm de üzmeyin vatandaşı, o kadar umutlandık, kırmayın kalpleri, fransız, italyan alışıktır böyle şeylere çok yıkılmaz, biz kahroluruz bak.

    vermezseniz küfür de ederiz!!! şimdi güzelce söylüyoruz, bi verin, ayarlarız biz bi şekilde, stad filan, altyapı, ulaşım vs vs. uydururuz bi'şiler. günün götüne gelir ama yaparız, verin len. ver lon!
140 entry daha
hesabın var mı? giriş yap