10491 entry daha
  • gelmiş geçmiş en büyük televizyon şakası.

    --- spoiler ---

    inanmıyorum arkadaşım. i-nan-mı-yo-rum.

    hiçbir sorunun cevaplanmamasına rağmen "bize 6 yıl boyunca hissettirdikleri için teşekkür ediyorum, sonunda duygulandım" diyenlerin bu diziyi izlemeye 6 yıl önce başladıklarına inanmıyorum. diziyi izlerken tam olarak anladıklarına da inanmıyorum. kimse kusura bakmasın.

    tam tersine, bu arkadaşların diziye dair hiçbir şeyi sorgulamadıklarını düşünüyorum. bu kişiler ne ethan'ın jack'i döverkenki insanüstü gücünü sorguladılar, ne de şimdi tamamen bir fantazi ürünü olduğu ortaya çıkan flashsideways'in 6. sezonun içini doldurmak için uydurulduğunu görebiliyorlar. bu ikisinin arasında geçen ve açıklanmamış böyle yüzlerce gizemi burada sıralayamıycam.

    bilmiyorum farkında mısınız, o size dizinin yaşattığını söylediğiniz güzel anların tamamını aslında açıklamadıkları gizemler ile yaptılar. her bölümde onlar ile merak unsuru oluşturdular, onları kullanarak ilgiyi canlı tuttular, vaatlerde bulundular, röportajlarda sözler verdiler. bu dizi asla bir karakterin diğeri ile olan ilişkisine dayanan bir konuya sahip olmadı, bu dizideki ana unsur gizem oldu. şimdi o gizemi açıklamıyorlar, sen de sana yaşattıkları iyi anlar için teşekkür ediyorsun. suratınıza da tükürseler yarabbi bin şükür diyeceksiniz.

    alternatif finalleri izledikten sonra kendisiyle dalga geçildiğini düşünen sadece ben mi varım?

    sabahtan beri bu kaçıncı entry'm artık, bütün sezon yazmayıp sadece yorumları okudum. şimdi de küfür etme hakkımı sonuna kadar kullanıyorum.

    --- spoiler ---
4112 entry daha
hesabın var mı? giriş yap