10035 entry daha
  • final bölümünün yayınlanmasına 1 gün kalmış, bunu yazmanın tam zamanı.

    bu diziyi sahiplenmenin yanında izlemeyene mal gözüyle bakma durumu var. yani mesela eti browni intense'e entryler dizen kapitalizm uşaklarıyla bir güzel dalga geçilirken lost dizisi sosyalist saldırılarda üvey evlat muamelesi görüyor. beş basamaklı davasa sayılar kadar entry girilmiş bu diziye ama hakkında yapılan eleştiriler bir elin parmaklarını geçmiyor, kimse oralı değil.

    dışırı çıktığım zaman bekçisinden clubberına kadar herkes dizide olanlardan bahsediyor. izlemiyorum dedinmiydi millet utanmasa suratına tükürecek. en sevdiğim kelimelerden biri olan 'süzme'yi satır arasına bu insanları hadef göstererek sıkıştırmak isterim. tükürükçü lamalar sizi... hem lost izleyip hem de izlemeyene laf söyleyen boş bakışlı, gözlüklü bir sürü adam var, halk diliyle konuştuğum için süzme dedim bunlara. yoksa direk saftirik derdim. her allahın günü çevremde ne olmuş ne olmuş vari boş bakışlarla sağa sola dizi hakkında sorular soran süzükler görmek ülke gidişatı açısından düşündürücü. şu olay kısmına her gün dizinin özeti geçilsin de millet rahat etsin madem. dizide ne olmuş ne bitmiş önce sözlükte açıklansın. elinde tespih üç hilal dolaşan insan eve gidip lost izliyor, topkapı sarayındaki piano resitaline din elden gidiyor diyerek namazlı bi protesto düzenleyen adamlar bile protestosu bitince evine gidip kaçırdığı bölümleri indiriyor tek tek. gerekirse isim isim açıklarım, ocaklarınız kapanır bak sizin. bu nasıl iştir arkadaş ? genci yaşlısı her kesimin ağzından çıkan tek kelime; "lost!" bu kelimeyi söylerken ağzınızın nasıl dejenerasyon koktuğundan haberiniz yok. çok rahatsız edici bir koku bu, leş gibi leş...

    hiç sinirlenmeden yazdım ama ne diyeceğimi de bilemedim, bence hepiniz şaban, apti ve ziyalar ordususunuz. salako demek isterdim ama o salak adama bile ozanlar tarafından 'amanına yandım salako' diye güfteler yapılmış. o bile çok size... suratına boyalar süren gotik liseliler şebnem ferah da dinleyecek lost da izleyecek tabi. ama eşşek kadar adam olup halen lost izliyorsan burnuna pıt yapılacak saftiriklerden birisin demektir. bu yazıyı ne kadar içtenlikle yazadığım ortada zaten, her şeyi eleştiren ve çözüm önermeyen zibidilerden de değilim.

    işte çözüm önerim;
    (bkz: ipana anti-çürük plus intensive)
4557 entry daha
hesabın var mı? giriş yap