13 entry daha
  • dkfslakjdaş benim lan bu kız.

    geçen gün yolda gidiyorum, kulağımda kulaklıklar filan son derece kuul bi şekilde. neyse, karşımdan da bi aga geliyo, işaret etti arkadan biri seni çağırıyo diye. döndüm baktım, bi teyze arkamdan koşuyor, elini sallıyor bana. çıkardım hemen tek kulaklığı, "nooldu teyze" dedim "maria?" dedi böyle yüzde büyük bi hayal kırıklığı... ben anlamadım sonra işte sori vat heppınd derken çözdük ki kadıncağız beni maria diye bi tanıdığına benzetmiş, arkamdan depar atmış.

    olm rusa benzettiler lan beni! lan nasıl götüm kalktı nasıl götüm kalktı anlatamam. zaten kocaman bi götüm var, o nedenle pek kalkmasını istemiyorum o ayrı mesele de, teyzem rusa benzetti lan beni! hani öyle arkadan maria önden kezban bi tipim varmış demek ki fddsfdafa

    ben bile rusa benzetilebiliyorsam, bu ruslar o kadar da elf prensesi değillermiş lan. hep diyordum zaten, bütün rus kızları güzelse bu rus erkekleri neden sürekli votka içiyor diye. evet artık biliyorum ki dünya üzerinde maria adında şişko ve çirkin bir rus kızı yaşıyor. haydin dağılabilirsiniz.
41 entry daha
hesabın var mı? giriş yap