45 entry daha
  • seneler önce kurtulduğumu sandığım bir hastalığın bende hala devam ettiğini anladım bu maç öncesi. eşek kadar adam oldum ama akılda sadece şampiyonluk var. dünden beri her şey sarı lacivert. başka hiçbir şeye odaklanamıyorum. deli öpmüşcesine sabahın 8'inde uyandım güzelim pazar günü. formamı giydim ve birkaç saat sonra bağdat caddesi ve stadyum çevresindeki havayı solumak adına kendimi sokağa atmaya hazırım.

    maçta kaç gol olur, kim atar olaylarına takılmıyorum. trabzonspor maçı verir diyenlere de. fenerbahçe iyi başlayıp, bir ara tökezlediği fakat son birkaç keskin virajda sergilediği hırslı, güçlü performansla bu şampiyonluğu hakettiğini sergilemek adına sahaya çıksın ve bitiminde başarısını taçlandırsın.

    maçın ardından yaşayacağımız sevinç, bursaspor'un da muazzam işler çıkardığını ve şampiyonluğu hakettiği gerçeğini silmeyecek kafamızdan. gerçekten harikaydılar.

    (bu kadar yazdık, çizdik fakat karşımızdaki trabzonspor'un da figüran olmadığını biliyoruz. ama ben hedefe ulaşmış trabzonspor'un bu maçta tatil havasından sıyrılıp da kararlı fenerbahçe'yi- hele ki kadıköy'de- durdurabileceğini sanmıyorum)
325 entry daha
hesabın var mı? giriş yap