43 entry daha
  • bu sene türkiye kupasında bursaspor'u 3-0 yenen fenerbahçe, hemen ardından ligde oynadığı maçı 2-0 önde olduğu halde 3-2 kaybetmişti. "o maç kaybedilmese fenerbahçe şu an zaten şampiyondu" demeyeceğim. onu herkes biliyor.. (bu arada fenerbahçe 2-0'dan 3-2 kazanmış olsaydı. alınmadık satılmadık adam bırakmazdı millet. neyse)

    fenerbahçe, şampiyonluk maçına çıkıyor. bok atılması lazım ya. herkes bir şey sallıyor..
    nedendir bilinmez? kupayı rezil bir oyunla kaybeden fenerbahçe'nin bu maçta da rezil oynamasını bekleyenler var.
    veya trabzonspor kupayı kazandığı için, "kupaları paylaştılar" diyenler de var.. fenerbahçe'nin türkiye kupasını kazanamamasına deliler gibi sevinip dalgasını geçen adamlar, "kupayı trabzonspor'a bıraktılar. şampiyonluğu alacaklar" da diyebiliyor.. ilginç..

    - aziz yıldırım kalecileri aldı..
    - trabzonspor maçı sattı..
    - kupaları paylaştılar..
    - hakemler bik bik bik

    işin ilginci söylenen şeyler de birbiriyle çelişiyor. şampiyonluklar paylaşıldıysa kupa maçındaki rezil oyunu örnek gösterip fenerbahçe bu maçı alamaz demek niye? ya şampiyonlukların paylaşıldığına inanmıyorsun ya da o iki maçın birbiriyle bir alakası olmadığının farkındasın.

    ayrıca şampiyonu belirleyecek maç bu değil.
    şampiyonu belirleyecek olan maç 16 mayıs 2010 bursaspor beşiktaş maçıdır. bursaspor o maçı alamazsa şampiyon olamaz. fenerbahçe ise bursaspor'un aksine, yenilse bile şampiyon olabilir.
    ama nedense o maç değil de bu maç mercek altında. hani bursaspor'un şampiyon olmasını isteyen adamlara sorsan beşiktaş'la maç yapacaklarının farkında bile değillerdir..
327 entry daha
hesabın var mı? giriş yap