2 entry daha
  • 15 mayıs 2010 serdar ortaç konseri ile 4 günde yaşattıkları rezilliklere, izdihama, seviyesizliklere şahane ve devasa tüy diken konseydir. sayelerinde beytepetarihinin en büyük "yol geçen hanına dönme" vakası ile karşılaşmıştır.
    bugün de kapıda 10tl veren herkes elini kolunu sallaya sallaya girdi, öğlen saatlerinden itibaren, konsey üyelerinin kapıdaki güvenlikten önce, her gelen egoya atlayıp kimlik kontrolü yapmaları ise ne kadar olduklarını gösterdi. akşam saatlerinde, konser alanında adım atacak yer kalmadı, bütün bu süre boyunca ekranda alevli bir slayt döndü "başkan burak bahadır, yardımcısı ıvır zıvır" büyük puntolarla beyinlere kazındı. saatler 22.30olup serdar ortaç halen sahneye teşrif etmeyince, yuh sesleri ve ıslıklar başladı. lütfedip çıkınca da sahneye çatal, şişe vb maddeler atıldı. 1 şarkıdan sonra seke seke kaçan serdar bey yuhlanmaya devam edildi. "yeter be" mantığıyla hareket edenlerin alanı terk etme girişimi dışardakilerin alana gelme azmi ile birleşince bariz bir izdiham yaşandı. özellikle minyon dişi bireyler* için durum daha da zordu. tahminimce yanımdaki iri erkek arkadaş olmasaydı ya ezilirdim ya o hengamede ellenmedik yerim kalmazdı. zaten 4 gün boyunca, abazan dolu şenlik alanında kız kıza takılmak pek olası değildi. neyse. insanlar bol miktarda dirsek darbesine maruz kaldı bunun yanı sıra ayaklarımın ezilip saçlarımın uzaklarda bir yere takılıp yolunduğunu hatırlıyorum. o arada çıkan holigan tartışmaları, küfürleşmeleri ise "oh bu da eksik kalmasın tabi" dedirtti. şu anda ne olup bittiğini bilmiyorum, öğrenci evlerindeki odama sığınmış durumdayım, kampüs dışına gitmeye çalışan arkadaşların ise trafikte sıkışıp kalacaklarını düşünüyorum zira nizamiye yolundaki araç kalabalığı bile yeterince bunaltıcı görünüyor.
    özetle hacettepe üniversitesi öğrenci temsilciler konseyi üniversite hayatımın son yılının, son şenlik gününü piç etmiş konseydir. kendilerine buradan teşekkür ediyor, esenlikler diliyorum.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap