1254 entry daha
  • yahu okuduklarım karşısında ne desem bilemiyorum... komedi...

    yok efendim karizma yokmuş, yok efendim chp'yi iktidara taşıyamazmış, yok efendim orası eksikmiş, yok efendim şuymuş, yok efendim buymuş...

    bunu kimler diyor? chp'ye oy vermeyen veya vermeyecek kişiler...

    e o zaman sevinsenize... hatta chp'nin başına kılıçdaroğlu geçsin, oh süper desenize... çünkü söylediğinize göre kılıçdaroğlu'ndan cacık bile olmaz. rte karşısında ohooo hiç şansı yok... dediğim gibi sevinsenize o zaman, yaşasın harika desenize, ellerinizi oğuşturup chp bitiyor diye sevinsenize...

    ama yooo. siz ne yapıyorsunuz? söyleyeyim mi ne yaptığınızı? korkuyorsunuz. korkudan altınıza ediyorsunuz. hatta pislikleriniz paçalarınızdan akıyor. ya kılıçdaroğlu başkan olursa diye panikliyorsunuz. çünkü biliyorsunuz ki halk bu adamı seviyor, destekliyor. sonra chp'nin oylarını arttırmasından, akp'nin iktidarı kaybetmesinden korkuyorsunuz. yargılanmaktan, yaptıklarınızın hesabını vermekten korkuyorsunuz.

    bu arada merak etmeyin. kılıçdaroğlu chp'ye genel başkan olmaz, olamaz, yaptırmazlar... sunni faşistler ve sermaye el ele verip bunu engeller. zaten chp de basiretsiz. ülke falan umurlarında değil. tek dertleri o muhalefet koltuğunda oturmaya devam etmek... eee kılıçdaroğlu gelirse onların da rahatı bozulur. onlar da istemez kılıçdaroğlu'nu. bu arada deniz baykal da koltuk sevdalısı... hatta öyle bir koltuk sevgisi var ki "beni tabuta koymasınlar koltuğa oturtup gömsünler" gibisinden vasiyet edebileceğini düşünüyorum.

    korkmayın yani. ya da korksanız bile bu kadar korktuğunuzu belli etmeyin... tekrar söylüyorum. çünkü sizden önce chp'liler parçalar kılıçdaroğlu'nu.
64326 entry daha
hesabın var mı? giriş yap