8 entry daha
  • bir çocuk tarafından değil bir robot tarafından verilmiş cevaptır. zira her cümlesi az önce kulağına fısıldananların tekrarı vurguludur. atatürk öldü diye üzülen bir çocuktan bile rahatsız olup kendilerince "karşı atak" yapan örümcek beyinli, ebeveynleri eserlerinden ötürü kendileriyle gurur duyuyor olabilirler ama yaşadıkları kavram karmaşasından haberdar değiller.
    atatürk'ü sevmek atatürk'e tapmak değildir. tapmak ibadet kavramıdır gerizekalılar. kimse atatürk'e tapmıyor. saygı, minnet gibi kavramlardan haberiniz var mı?

    zavallı yavrucak, düşünme özgürlüğü bile yok ki kafasındaki bez parçaları ile gezebilme özgürlüğünden bahsediyor. bir kere çocuk gibi yaşama hakkı elinden alınmış. arkadaşı hatta oyuncağı bile yoktur eminim. mesela bir bebeği yoktur. insan şeklinde ne de olsa. bir maddeye insan şekli vermek günahtır büyük ihtimalle. yüzde sıfır ihtimal de olsa umarım ilerleyen yaşlarında birşeylerin farkına varır da dayatmayla değil beynini kullanarak, mantığıyla düşünüp tartarak birşeylerin doğru ya da yanlış olduğuna, yapılıp yapılmaması gerektiğine karar verebilecek yetiye sahip olur.
73 entry daha
hesabın var mı? giriş yap