7 entry daha
  • baharın gelişi bu ülkede çiçek açan ağaçlardan, yeşeren kırlardan, gülümseyen güneşten değil; basılmaya başlanan karakollardan, döşenip patlatılan mayınlardan, toprağa düşen mehmetçik sayısından, şehit cenazelerinden, anne ve babaların feryatlarından anlaşılır.

    bu baskın pkk'nın pkk'lığını yapmasıdır. ne bekliyordunuz ki? bıraksalardı da 1 mayıs 32 yıl sonra taksim'de kutlanan işçi bayramı ile mi öne çıksaydı? pkk buna katlanabilir mi? adında "işçi" kelimesi geçmesine rağmen aslında bildiğin faşist bir kürt ayrılıkçı hareketi olan terör örgütü, kendi etnik ve faşizan problemi dururken neden evrensel bir emekçi tavır geliştirsin ki? nasıl olsa ülke onu sahiplenen, kendisini solcu sanmasına karşın en uç derecede sağcı ve faşist olduğunun farkında olmayan bir alay beyinsiz malla dolu. bu mal sürüsü birazdan burayı şenlendirip her zamanki retoriğini kusmaya başlayınca ne demek istediğim daha net ortaya çıkacak.

    canımızdan dört can daha toprağa düşmüş, dört can daha eksilmiş. sebebi? kürtlere hakları verilmiyormuş... kürtler eziliyormuş... ahmet türk'e yumruk atılmış... kürtlere şiddet uygulanıyormuş... bu söylemleriniz artık bayatladı. gerçekte neyi istediğinizi biliyoruz. ve onu size ver-me-ye-ce-ğiz. bu kadar kan döktükten sonra sizinle insanmışsınız gibi mi konuşulacağını sanıyorsunuz? anladığınız dilden konuşacak birileri her daim olmuştur, olacaktır.
56 entry daha
hesabın var mı? giriş yap